Væglamper fra anerkendte og velrenommerede designere

By:

En gang imellem skal der ske noget nyt. Og hvis du er typen, som godt kan lide at skifte indretnings stil med jævne mellemrum, er du sikkert også vild med at prøve nye former for belysning. Måske har du prøvet at flytte lidt rundt på lamperne i dit hjem, men har måttet konstatere, at det er ret begrænset, hvor mange steder man kan placere en loftlampe. Som regel er der faste strømudtag i loftet, og i nogle tilfælde rosetter, som definerer, hvor loftlampen skal hænge. Og med hensyn til gulvlamper, skal disse bruge et vist gulvareal – visse typer gulvlamper en fuld kvadratmeter eller mere – førend de kommer til deres ret. Dette lægger også en vis begrænsning på, hvorledes de kan placeres i rummet. Pendler kan ikke hænge og dingle hvor som helst, og bordlamper kræver vandrette overflader. Alt i alt er det lidt af en opgave at skulle finde nye placeringer til lamperne, når der rykkes rundt på møblerne i hjemmet.

Fleksibilitet og nytænkning med væglamper

Det problem vil du komme ud over, hvis du vælger at anvende væglamper til belysning. Væglamper er forholdsvis lette at flytte rundt på, og kræver – i modsætning til gulvlamperne – ikke så meget af den dyrebare gulvplads, som kan bruges bedre til møbler. Samtidig kan du placere dem hvor du vil, da væglamper ikke er afhængige af faste strømudtag. Og du kan opnå flere forskellige spændende effekter og virkninger, afhængig af, hvor højt eller tæt du placerer dine væglamper.

Mange forskellige typer væglamper – finde dem online

Hvis du er blevet inspireret til at forsøge dig med væglamper, næste gang du skal flytte rundt på interiøret, kan du på andlight.dk finde et stort udvalg af væglamper fra kendte producenter og højt profilerede designere – danske såvel som internationale. Find dem alle i den store og velassorterede webshop på andlight.dk.

Posted in: væglamper