Tilfredse medarbejder med professionel hjælp

05 april 2020 Pia Nielsen
Tilfredse medarbejder med professionel hjælp

Det betaler sig med tilfredse medarbejdere. Det betaler sig med de rette medarbejder. Det betaler sig at gøre det på den rigtige måde, når det gælder mennesker i en virksomhed. Med erhvervspsykologer sikrer du dit firma vækst på det afgørende område: Medarbejderne. 

Få professionel hjælp til trivsel

Erhvervspsykologer kan bidrage konstruktivt til den daglige trivsel på en arbejdsplads – hvad enten der er tale om perioder med fyringer, eksplosiv vækst, fusion eller andre skelsættende begivenheder i medarbejdernes arbejdsliv. 

Muligheden for at få luft for sine bekymringer kan ofte være nok for den enkelte medarbejders trivsel i en svær tid, ligesom professionelle redskaber til at håndtere forandringer kan vise sig at være altafgørende for virksomhedens videre virke. 

Der behøver ikke være mistrivsel eller store omvæltninger i en virksomhed for at indgå et samarbejde med professionelle erhvervspsykologer – i de fleste tilfælde kan det vise sig både mere økonomisk og tidsbesparende at sørge for en kontinuerlig trivsel og være på forkant med kommende store omvæltninger. 

Også for ledelsen…

Erhvervsorienterede psykologer forstår de menneskelige mekanismer i en virksomhed – både forholdet mellem ledelse og medarbejdere og forholdet kollegaer i mellem. Den professionelle hjælp er derfor også gavnlig – og i nogle tilfælde nødvendig – for ledelsen. 

Det er som bekendt “koldt på toppen”, og ledere kan gå rundt med ligeså mange bekymringer som sine medarbejdere – desværre uden at kunne dele dem, for ikke at skabe bekymring nedad i organisationen. Et forløb med professionelle udeforstående kan være vejen til at skabe større tryghed og fokus i ledelsen – en tryghed, der med sikkerhed også vil påvirke medarbejdernes trivsel og tryghed. 

Hvornår hyres erhvervspsykologer?

Er du som virksomhedsleder eller personaleansvarlig i tvivl om, hvorvidt det er tid til et besøg af en erhvervspsykolog, så er det nok allerede på tide. Vent ikke til problemerne er for store og uoverkommelige, inden du griber fat i professionel hjælp – det betaler sig altid at tage så meget som muligt i opløbet. 

Flere Nyheder