Pift sexlivet op med en strapon

By:

En påspændingsdildo, som også bliver kaldt en strapon, kan bæres af både mænd og kvinder. På samme måde kan også både mænd og kvinder være modtager af dildoens stimulerende effekt.
Uanset hvem, der får fornøjelsen af denne rolle, skaber en strapon nye sexoplevelse af stor nydelse for begge parter. For eksempel giver den parret mulighed for at eksperimentere med at bytte roller som modtager og giver. På denne måde kan en strapon føre parret til nye seksuelle oplevelser og frække stillinger.
Der findes mange forskellige typer strapons, der kan bruges på forskellig vis. Nogle er til anal brug, andre til vaginal. Andre igen kan anvendes til begge dele.
Der er derfor ingenting, der hindrer parret i at finde lige netop den strapon, der passer til deres lyster.
Parret kan blandt andet eksperimentere med en hul dildo, der sættes uden på penis for en hårdere og mere fyldig stimulation.
Der findes også den type af strapons, hvor dildoen holdes på plads af kvindens bækkenbundsmuskler og på den måde stimulerer begge parter.
Alternativt kan en strapon lede parret til frække lege med anal stimulation af både ham og hende. Kun fantasien sætter grænserne, når det gælder strapons, og der findes heldigvis mange forskellige slags, så man kan være helt sikker på at kunne finde en, der falder i ens smag. 
Selvom det måske kan virke grænseoverskridende i starten for særligt en heteroseksuel mand pludselig at skulle være modtageren, er strapons alligevel en af de mest solgte former for sexlegetøj i Danmark.
Som mand skal man huske på, at ens G-punkt faktisk sidder oppe i endetarmen, og man kan derfor opnå en helt fantastisk nydelse og nogle voldsomme orgasmer, hvis man lærer at slappe af og tage imod stimulation analt.
Strapons er også meget populære blandt lesbiske par, da det gør det nemmere at give end mere fyldig stimulation til hinanden.

Posted in: strapon