Kvalitetsbevidst haveservice i Høje Taastrup og Hedehusene

05 april 2020 Simone B
Kvalitetsbevidst haveservice i Høje Taastrup og Hedehusene

En genopfriskning af haven 

Vi går med hastige skridt foråret og sommeren i møde. Det betyder (forhåbentlig) masser af sol og godt vejr, og hermed også masser af gode timer i haven og på andre udendørs arealer. Efter flere måneder uden brug kan de fleste haver godt trænge til en genopfriskning, således at de er helt klar til flittig brug og igen fremstår smukke og frodige. Har man ikke selv overskuddet eller evnerne til at give haven en sådan make-over, så er der heldigvis kyndig hjælp at hente andetsteds. Har du en have eller en anden form for grønt område i Høje Taastrup eller Hedehusene, og trænger den til en kærlig hånd, så læs med her! 

Alt inden for haveservice i Høje Taastrup og Hedehusene

Je-Haveservice er et anlægsgartnerfirma, der udfører et væld af opgaver inden for haveservice. Uanset om du er privatkunde, en virksomhed eller en boligforening, så står de klar til at hjælpe dig med eksempelvis pleje af have eller andet grønt område, græsslåning, hækkeklipning, træfældning og diverse belægningsopgaver. Det meste kan lade sig gøre, og førnævnte er blot et lille udsnit af de opgaver, som Je-Haveservice kan hjælpe dig eller jer med at ordne. God service på kundens præmisser samt arbejde af høj kvalitet er nøgleværdier hos Je-Haveservice, som altid har kunden i fokus gennem hele arbejdsforløbet. Dette viser sig i god kommunikation, fleksibilitet og punktelighed samt præcision i forhold til de aftaler, du eller I som kunde indgår med firmaet. Je-Haveservice brænder for havearbejde, og dette afspejler sig naturligvis i det arbejde, de udfører. Der lægges masser af kræfter og passion i arbejdet, og alle opgaver – store som små – udføres med stor professionalisme og til punkt og prikke.

Kunne du godt trænge til en hjælpende hånd fra en havemand i Hedehusene og omegn? Så se meget mere til Je-Haveservice her. 

Flere Nyheder