Kursuslokaler og konferencecenter i Sønderborg

By:

Står du for at skulle afholde en konference, et seminar eller et kursus – enten i forretnings øjemed eller i forbindelse med undervisning? Så kan du med fordel vælge at henlægge denne aktivitet til et lækkert, moderne kursus og konference center.

Hvad er Sandbjerg Gods?

Sandbjerg Gods er et kursus og konference center, ejet og drevet af Århus Universitet. Med sin utroligt smukke beliggenhed i naturskønne omgivelser og i historiske bygninger med charme og sjæl danner Sandbjerg Gods den perfekte ramme om kurser, konferencer og seminarer af en hver art.

Selv om Sandbjerg Gods er en selv ejende institution under Århus Universitet, anvendes det store center også til møder og konferencer uden uddannelses eller forskningsmæssigt tilsnit. Er du således ansvarlig for uddannelse og team building i en privat eller offentlige virksomhed, og har du brug for et konference center med stil og format i forbindelse med afholdelse af events, kan du med fordel benytte Sandbjerg Gods.

Sandbjerg Gods faciliteter og mødelokaler

I de nyrestaurerede bygninger findes et hav af nyttige faciliteter for dig, som ønsker at gøre noget særligt ud af dit kursus, dit seminar eller din konference. Foruden flotte og veludstyrede auditorier, konference sale og mødelokaler – selvfølgelig alle forsynet med det nyeste inden for AV udstyr og WiFi – finder du diverse opholdsrum og rekreative områder.

Dine gæster kan for eksempel slappe af med en sauna tur efter en lang og lærerig dag med kurser og gruppe arbejde, eller de kan tage et slaw bordtennis eller billard i kælderen. Og skulle du få behov for at lade dit kursus eller dit seminar strække sig over flere dage – eller kommer dine gæster langvejs fra – er der mulighed for overnatning i de 105 sengepladser fordelt på 74 værelser.

Du kan læse meget mere om Sandbjerg Gods på hjemmesiden https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference