Kan man egentlig sætte lighedstegn mellem sexlegetøj og onani?

By:

Det er klart, at mange mennesker nok umiddelbart vil sige, at selvfølgelig er sexlegetøj da det samme som, at man onanerer, men hvis man lige stopper op og tænker sig lidt om, så er der faktisk flere aspekter i det.

For mange mennesker bruger da klart nok sexlegetøj til at onanere med, men det er jo ikke alt sexlegetøj, som man bruger til onani udelukkende.

Man taler nemlig om at bruge sexlegetøj til at stimulere og pirre med, og dette behøver ikke nødvendigvis at være på ens forplantningsorganer, det er kan nemlig også være på de erogene zoner.

Dem har vi mange af over hele kroppen, som kan være alt fra fødderne til hovedbunden, og det er også en af grundene til, at man ikke lader sig berøre af så mange mennesker, da det er noget meget privat, men omvendt så sætter vi også virkelig meget pris på det, når en nær person gør det.

Derfor findes der også sexlegetøj, der er lavet til at påvirke disse områder, og nogle gange kan man kombinere disse til perfektion ved at prøve sig frem, og nogle gange er det nok, så man slet ikke onanerer, men man bare gerne vil have opbygget en stemning i kroppen, som man forløser senere.

Det kan være som opvarmning til sexakten med en anden senere eller som forspil, så man er tændt, når man går i gang.

Så er der jo også dem, som ikke bruger sexlegetøj, men som har det liggende, fordi deres partner godt kan lide at få det brugt på sig, eller det tænder dem at bruge det på partneren.

Noget sexlegetøj er da også skabt med henblik på, at det skal bruges af to personer og ikke af en enkelt person, hvorfor man ikke kan være ene person om at bruge det, hvis man vil have det optimale ud af det.

Posted in: sexlegetøj