Hvor køber du kvalitetscampingudstyr?

03 april 2020 Anne-Mette Hansen
Hvor køber du kvalitetscampingudstyr?

Elsker du at spænde campingvognen på bilen? Pakke din backpack? Eller slå dit telt om i et nyt og spændende område? Camping, backpacking, vandring – kært barn har mange navne. Det handler om at være ude i naturen og opleve tingene fra en helt ny side af. Men en tur i autocamper ned gennem Europa eller en overlevelsestur i skoven i Sverige kræver sit udstyr. Det skal være det helt rette og af den bedste kvalitet. 

Hvilket campingudstyr skal du huske?

Det er vigtigt at have det helt rette campingudstyr med på turen. Når du først er kommet afsted, er det ikke sikkert, at der er en butik i nærheden, hvor du kan købe det. Nogle gode ting at huske, til turen med campingvogn eller i autocamper, er f.eks.:

– Borde og stole – de skal let kunne foldes sammen, men også være komfortable at sidde i, når du vil nyde solen udendørs. 

– Telt eller fortelt – hvis der ikke er sovepladser nok til jer alle i campingvognen eller autocamperen. 

– Udstyr til madlavning – hvis ikke der lige er en restaurant i nærheden, må du selv i gang med at lave mad. Det kræver nogle gang lidt ekstra udstyr, end hvad din vogn er udstyret med. F.eks. gasblus, grill og små gasdåser. 

– Toiletudstyr – det er nødvendigt at bruge toilettet i autocamperen eller i campingvognen. Derfor skal du huske toiletvæsker og andre rengøringsmidler. Så du aldrig får en campingvogn, der lugter grimt. 

ScandiHills har kvalitetsudstyr til enhver campingtur

Når du shopper campingudstyr til at have med på din tur, er det vigtigt, at det er af en god kvalitet. Det er træls at betale for noget, der måske kun holder en sæson. Det er også rart at kunne handle alt udstyr et sted, så du ikke skal besøge flere butikker og bestille pakker fra mange forskellige webshops.

ScandiHills har ALT i campingudstyr. Besøg deres webshop, og bliv klar til din næste tur!

 

 

Flere Nyheder