Hvad man kan gøre med resterende og gammelt butiksinventar

By:

Efterhånden kan det sagtens tænkes, at du har akkumuleret en del butiksinventar fra Manneq.com, som du løbende handler hos gennem tiden med de ting, du skal bruge, så du ved, at du altid har det nyeste og bedste af det, du skal bruge.

Nogle ting bliver jo så opdaterede, andre gange har man ikke brug noget specifikt længere, noget bliver umoderne, noget kan ikke bruges og så videre, og så ligger det lige til højrebenet, at man bliver nødt til at smide det ud.

Det er dog ikke så smart med tanke på miljøet, så vi vil komme med nogle konkrete forslag, hvad du kan gøre med dit butiksinventar, hvis du har for meget/gammelt/eller noget helt tredje.

Du kan forsøge at sælge det videre til private, der ønsker disse dele, for det er da også blevet populært at have. Dette kan man gøre i ens egen butik, på ens webshop eller via andre sider på nettet.
I sidste ende er det trods alt bedre at give det væk, end at man smider det ud, selvom man ikke tjener penge på den måde.

Har noget af inventaret fået affektionsværdi for en, så kan man jo hænge noget af det op på væggene som en tidsramme for, hvordan tingene har ændret sig i ens butik gennem tiden, og har man noget helt specielt, der knytter sig til ens butik, så kan man jo gemme det.

Måske bliver det penge værd en dag som en slags samlerobjekter!

Ellers kan du måske sælge det som restsalg i din butik eller bruge det som udstillingsmodeller for, hvad der er ved at komme ind at nyt i din butik.

Dog skal der selvfølgelig være plads til dette, for det er de færreste – specielt nyere – butikker, der har en charme ved at være proppede med ting. Der skal gerne være en fornemmelse af luft, lys og albuerum.

Posted in: Butiksinventar