Find din truck forhandler i Ringsted

04 marts 2020 Astrid Pedersen
Find din truck forhandler i Ringsted

Leder du efter en ny gaffeltruck, som kan hjælpe dine medarbejdere med at flytte vanskeligt håndterbare emner i din produktions eller lagerhal? Så kan du med fordel besøge ProTruck A/S – din forhandler af gaffeltruck på Sjælland.

Hvem er ProTruck A/S?

Firmaet ProTruck A/S blev stiftet i 2011, hvor en gruppe ildsjæle besluttede sig for at skabe en bæredygtig og profitabel virksomhed, som skulle hjælpe kunder med at skabe vækst og værdi – og med målet om at genrejse det hæderkronede danske brand Hyster til hæder og ære på det industrielle marked.

Hvilke produkter kan jeg finde hos ProTruck A/S?

ProTruck A/S er en virksomhed, som har specialiseret sig i at dække produktions og industri virksomheders behov for gods håndtering. Derfor finder du hos ProTruck A/S et bredt og varieret udvalg af maskinel, som understøtter dette formål – for eksempel gaffeltrucks, terminaltrækkere, terminaltraktorer, container-trucks, sidelæssere og lifte, som kan gøre eksempelvis lager arbejde og stevedoring en del lettere, men også fejemaskiner og gulvvaskere, som kan være til stor hjælp i forbindelse med rengøring af lager og industri haller.

ProTruck A/S sætter en ære i udelukkende at forhandle de bedste maskiner fra producenter, som borger for den høje kvalitet. Samtlige trucks og øvrigt maskinel fra brands så som Hyster, MOL, JCB lifte, Carer, Dulevo, Bulmor og Utilev lever 100% op til de foreskrevne krav og standarder, når det gælder om sikkerhed og stabilitet. De robuste maskiner kommer selvfølgelig med garanti – og du kan altid få hjælp til at vælge den helt rette maskine til dine behov. De dygtige medarbejdere hos ProTruck A/S brænder for deres arbejde, og sætter altid kunden i første række.

Du kan regne med en service minded og samvittighedsfuld betjening – og en tilsvarende god handel – når du køber gaffeltruck eller andet maskinel hos ProTruck A/S.

Flere Nyheder