Find din nye tandlæge i dit lokalområde

05 april 2020 Astrid Pedersen
Find din nye tandlæge i dit lokalområde

Er der efterhånden gået noget tid siden dit seneste tandlæge besøg – og er du eventuelt flyttet til en helt ny by i mellemtiden? Så er du sikkert i markedet efter en ny tandlæge.

Når du leder efter en tandlæge, bør du vælge en i dit lokale område. Din tandlæge bør samtidig være en, du kan bruge som fast tandlæge, og derfor skal du ikke bare gå efter de hurtige tilbud. Hvis du vælger at bruge den samme tandlæge fra gang til gang, vil du have langt bedre chancer for at få en kompetent behandling, idet tandlægen vil lære dig og dine tænder at kende.

Hvor kan jeg finde en kompetent tandlæge på Amager?

Hvis du leder efter en dygtig tandlæge på Amager, skal du faktisk ikke længere væk end Amagerbrogade 100 – der hvor Amagerbrogade krydser Englandsvej og Øresundsvej. Her finder du nemlig Tandlæge Henrik Budtz, som igennem mange år har drevet tandlæge klinik i de centralt beliggende lokaler, til stor tilfredshed for klienter i lokal området.

Hos Tandlæge Henrik Budtz kan du få alle de gængse behandlinger som for eksempel tand eftersyn og rensning af tænder og af tandkød, fyldnings arbejde ved karies og huller i tænderne, reparation af knækket eller flækket tand med fyldning eller krone, isættelse af implantat, udtrækning eller bort operation af visdomstænder, tilpasning af hel eller del proteser, rodbehandling og parodontose behandling. Der ud over kan du få kosmetisk tandblegning med god og sikker effekt.

Tandlæge Henrik Budtz har mange års erfaring inden for sit fag, og sørger for, at du får en omhyggelig og professionel behandling – og det uanset om du blot skal have foretaget et rutine eftersyn af dine tænder og dit tandkød, eller om du besøger tandlægen med mere komplekse problemstillinger.

Du kan læse mere om Tandlæge Henrik Budtz, og bestille tid til en indledende konsultation med tand eftersyn, på tandlaege-amager.dk

Flere Nyheder