Få råd og vejledning af en glarmester

29 januar 2020 Lotte Hindsberg
Få råd og vejledning af en glarmester

En glarmester er en uddannet håndværker, der beskæftiger sig med glas og har en stor viden omkring glas. Det er derfor hensigtsmæssigt at alliere sig med en, hvis man overvejer at få skiftet vinduer. En glarmester vil kunne råde og vejlede dig til, hvilke glas der vil passe bedst til huset og hvad de økonomiske konsekvenser vil være. Ikke kun i forhold til hvad vil det koste at få udskiftet vinduerne, men hvad vil du kunne spare på din elregning. Det kunne f.eks. være https://www.gdglas.com/

Nye Vinduer og et sundt indeklima

I kraft af at vores boliger bliver bedre og bedre isoleret hvad nye tætte vinduer er med til er der opstået en anden udfordring. Den gode isolering er en guldgruppe for et usundt indeklima da det er nemt for skimmelsvamp at leve og trives i boligen. Det er derfor vigtigt at sørge for at der bliver luftet godt og grundigt ud flere gange om dagen. Der skal ikke bare åbnes et vindue men der skal være ordentligt gennemtræk gerne i 5-10 min. Ved at lave gennemtræk sikre du ikke bare at du har et sundt indeklima men også at dine vinduer ikke bliver angrebet af råd og svamp og skal udskiftes.

Gennemgå dine vinduer

Du bør med jævne mellemrum gå dine vinduer igennem og sikre dig at fugerne stadig er i orden. Hvis der er tegn på at der er kommet ridser eller huller i fugerne, bør de renses og udskiftes. Dermed er du med til at sikre dig at der ikke kommer fugt ind i vinduerne og de punktere og derfor skal udskiftes. Husk også at tjekke hængsler og smøre dem, så vinduerne ikke kommer til at hænge skævt. 

En glarmester vil kunne hjælpe dig med opgaven, hvis du er i tvivl om hvordan du selv skifter fugerne, uden risiko for at komme til skade.

Flere Nyheder