Få professionel assistance til dit VVS arbejde

06 april 2020 Astrid Pedersen
Få professionel assistance til dit VVS arbejde

Går du i tanker om at renovere eller ombygge dit badeværelse – og vil du i den forbindelse helst gøre hele arbejdet selv og spare pengene til en håndværker? Så skal du være opmærksom på, at du ifølge loven faktisk er forpligtet til at anvende en autoriseret VVS installatør.

Hvorfor skal jeg bruge en autoriseret VVS installatør?

Grunden til, at det er lovpligtigt at overlade VVS arbejdet til en autoriseret VVS installatør, er den høje risiko som er forbundet hermed. Ikke alene risikerer du at anrette ganske alvorlige skader på ejendommen, hvis du fusker med de faste VVS installationer – her under vandskader, som i mange tilfælde kan føre til svamp og fugt, og som det kan tage år at udrede.

Du sætter faktisk også eget og andre menneskers liv og helbred på spil. Du risikerer blandt andet at foranledige sammenblanding af drikkevand og spildevand, hvilket kan have katastrofale følger for alle beboere i ejendommen.

Hvordan kan Uglebjerg VVS hjælpe mig med VVS i Slagelse?

Uglebjerg VVS løser alle opgaver relateret til sanitet, vand, varme, afløb og blikkenslagerarbejde. Er du bosat i eller omkring Slagelse, og skal du have lavet nyt badeværelse? Så kan du trygt kontakte Uglebjerg VVS.

Uglebjerg VVS har gennem flere årtier hjulpet glade og tilfredse VVS kunder i Slagelse og omegn med at anlægge nye afløb eller flytte eksisterende, opsætte toiletter, anlægge gulvvarme, eller bygge ventilation ind i det nye badeværelse.

Hos Uglebjerg VVS finder du udelukkende faglærte og autoriserede VVSere og blikkenslagere. De dygtige medarbejdere hos Uglebjerg VVS har særlig ekspertise inden for renovering og opbygning af badeværelser i private hjem, men kan også sagtens hjælpe dig med opgaver i forbindelse med ombygning af køkkenet eller opdatering af dit varme anlæg – for eksempel tilslutning til fjernvarme eller montering og installering af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe.

Du kan læse mere på uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder