Få lavet en træterrasse

05 april 2020 Lotte Hindsberg
Få lavet en træterrasse

Forestil dig at du om et par måneder sidder på din nye træterrasse og nyder en god middag sammen med din familie og gode venner. Du kan selv bygge den, hvis du er fix på fingrene eller du kan få en tømrer til at lave den på et par dage, alt afhængig af hvor stor den skal være. Du kan finde inspiration til træterrassen her https://www.kun-terrasser.dk/

Få råd og vejledning

Uanset om du selv vælger at bygge terrassen eller om du får en tømrer til at bygge den, kan du med fordel hente gode råd hos tømreren, som er uddannet og har en stor viden omkring træ, de forskellige trætyper og hvordan træet arbejder. Det er vigtigt at vide, da du ellers kan have bygget den for tæt og så vil det bule opad. For blot at nævne et eksempel.

Det samme gælder også i forhold til vedligeholdelse. Hvis du gerne vil have at din terrasse skal fremstå som ny og pæn i mange år er det vigtigt at vedligeholde den. Du kan med fordel både få råd til hvordan af tømreren hvordan du vedligeholder terrassen, men også til hvilken trætype du med fordel skal vælge især, hvis du ved, at du måske ikke er helt så god til at vedligeholde, som du burde være.

Valg af tømrer

Hvis du har valgt at benytte dig af en tømrer og ikke allerede kender en, kan du med fordel kontakte mere end en, for at sikre dig at du ikke får fat i den første og bedste. Undersøg også hvad der bliver skrevet på Trustpilot. Hvilken oplevelse har tidligere kunder haft. Se efter om der er noget der går igen som er værd at tage forbehold for. Få dem til at sende et tilbud og vælg så det bedste. Husk at det billigste nødvendigvis ikke altid er det bedste. Kvalitet og pris kan godt hænge sammen.

Flere Nyheder