Få hørelsen igen med top klasse høreapparater

05 april 2020 Astrid Pedersen
Få hørelsen igen med top klasse høreapparater

Er du på udkig efter et høreapparat for at imødegå et begyndende høretab? Så kan du med fordel kontakte Helenes Høreklinik.

Hvilke høreapparater forhandler Helenes Høreklinik?

Helenes Høreklinik er ikke bundet op på nogen fast aftale med et bestemt høreapparat mærke eller en særlig producent. Således forhandler Helenes Høreklinik produkter fra flere velansete og velrenommerede brands så som Phonak, Unitron, GN ReSound, Interton, Starkey, Siemens / Sivantos, Widex, Oticon og Bernafon.

Du kan således finde et stort og velassorteret udvalg af høreapparater hos Helenes Høreklinik, som deler produkterne op i tre hoved kategorier: Høj, Mellem og Basis. Produkterne er inddelt efter yde evne, kapacitet og prisklasse, og holder således alle en høj kvalitet, men henvender sig til forskellige behov.

Er du således blot interesseret i et høreapparat, som kan hjælpe dig med at høre hvad der foregår på tv, kan du sagtens nøjes med et af de billige høreapparater i Basis klassen. Et sådant høreapparat har en fin lyd gengivelse, men vil ikke kunne fungere optimalt i forbindelse med samtale i større forsamlinger.

Skal du have dækket dette behov, kan du med fordel anskaffe et produkt fra Mellem klassen. Disse høreapparat har en fin yde evne og en god og realistisk lyd gengivelse, således at du kan samtale på caféer eller restauranter, deltage i foredrag og orientere dig i trafikken. Og er du en rigtig feinschmecker, lader du dig ikke nøje med andre høreapparater end de absolutte top produkter.

Med et høreapparat fra Top klassen får du den reneste og mest detaljerede gengivelse af lyd fra eksempelvis tale og musik. Høreapparater fra Top klassen er en del dyrere end Basis og Mellem produkterne, men er langt mere teknisk avancerede. De kommer for eksempel med fjernbetjening, og kan benyttes som in ear hovedtelefoner, således at du via Bluetooth kan lytte til musik, podcast eller lydbøger fra din smartphone.

Se de forskellige høreapparater på Helenes Hørekliniks hjemmeside https://xn--heleneshreklinik-sxb.dk/ 

 

Flere Nyheder