Få hjælp til hele familien hos en dygtig psykolog

28 marts 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp til hele familien hos en dygtig psykolog

Det at være en familie kan godt være en hård tjans – for store såvel som for små. Dette gælder især for familier, som på den ene eller på den anden måde er ramt af dysfunktion. En dysfunktion kan opstå som følge af et misbrug hos en af – eller begge – forældrene, som konsekvens af psykisk sygdom, eller fordi et af børnene er særligt belastende.

Det kan for eksempel være, at det ene barn i familien lider af en mental eller kognitiv forstyrrelse om for eksempel autisme, Aspergers syndrom, ADHD eller indlærings vanskeligheder. Når eet barn således lægger beslag på familiens tålmodighed og ressourcer, kan det komme til at gå ud over såvel forældrenes forhold som forholdet mellem de øvrige børn i familien.

Et overset barn kan udvikle sine helt egne problematikker alene som følge af at blive overset og forfordelt til fordel for det barn, som er diagnosticeret. Derfor handler det om at finde en bæredygtig balance i familien, således at dennes sunde dynamik kan genoprettes og opretholdes. Og til dette formål kan det anbefales at opsøge en dygtig psykolog med speciale inden for familie terapi.

Hvor finder jeg en dygtig familie terapeut i Odense?

Når du således tår for at skulle vælge den behandler, som skal hjælpe dig og din familie gennem svære tider, bør du se dig godt for. Du bør altid vælge en autoriseret psykolog, som har særlig ekspertise inden for netop dine og din families problem områder. Er du og familien bosiddende i Odense, kan I med fordel vælge autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann, som har mange års praktisk erfaring med at hjælpe samspilsramte familier. Hos Jens Henrik Thormann er du garanteret en kompetent behandling og en omsorgsfuld støtte til alle familiens medlemmer uanset jeres individuelle problematikker.

Du kan læse mere om Jens Henrik Thormann på psykologpraksis-odense.dk

Flere Nyheder