Få fingrene i de super stilige ure fra Daniel Wellington

By:

Et ur er måske den vigtigste accessorie, du har – du bruger det formentlig hver dag, og for mange er det derfor vigtigt, at det har et klassisk og stiligt udtryk, der passer til både hverdag og fest.

Leder du efter et nyt armbåndsur, hvad enten du er mand eller kvinde, så anbefales det varmt at skele til de smukke ure fra Daniel Wellington, der med deres tidsløse og rene design vil komplementere ethvert outfit, ligesom de passer til alle anledninger.

Hos smykkeforhandleren Fangels kan du finde de smagfulde fra den dygtige designer, Daniel Wellington. Urene fås i forskellige modeller, ligesom du kan finde dem i både stål og rosaguld – sidstnævnte med et fint og feminint udtryk, der vil tiltale enhver, der er til et blødt og kvindeligt look. 

Desuden du personificere uret og tilpasse det til lige præcis din personlige stil, da du har mulighed for at vælge mellem et sortiment af læderremme i forskellige størrelser og farver. Er du til de mere signifikante farver, kan du påsætte en af de cool “nato”-remme.

“CLASSIC PETITE” er navnet på en af de nyeste serier, der er lidt mindre i størrelsen end “CLASSIC”-modellerne. Urene på 28 samt 32 millimeter er målrette kvinder, mens 40 millimeter er unisex.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, eller måske mangler anden form for vejledning eller inspiration, så tøv ikke med at kontakte Fangels pr. mail.

Du behøver desuden ikke være bange for, at urene ikke er ægte; hos Fangels får altid udstedt en dansk garanti, og de er ligeledes autoriserede forhandlere. Desværre er der mange falske ure derude, hvorfor du altid skal være opmærksom.

Find dit næste ur hos smykkeforhandler Fangels – du får produkter i højeste kvalitet til gode priser og med en sublim service! Forkæl dig selv med et smukt og stiligt ur, der vil glæde dig dagligt i mange år.