Få din advokat til at klare paragrafferne i dit firma

09 april 2020 Astrid Pedersen
Få din advokat til at klare paragrafferne i dit firma

Mangler du en juridisk samarbejds eller sparring partner til din erhvervsvirksomhed? Så bør du overveje Holst, Advokater.

Hvem er Holst, Advokater?

Holst, Advokater er et advokat firma med mange år på bagen og en lang række service ydelser til såvel klienter i det private erhvervsliv som til offentlige institutioner og individuelle privat personer. Holst, Advokater har kontorer i både København og Århus, og tager imod klienter fra hele Danmark og det store udland.

Det efterhånden særdeles veletablerede og anset advokat firma Holst, Advokater har dybe rødder i advokat verdenen i Århus, og bygger på en lang tradition som strækker sig tilbage til begyndelse af det forrige århundrede. Gennem hele sin levetid har Holst, Advokater bestræbt sig på at drive et innovativt og progressivt advokat firma som har fingeren på pulsen samtidig med at de klassiske advokat dyder holdes i hævd. Holst, Advokater lægger vægt på de høje etiske og faglige standarder, og har altid kunden i fokus for sin rådgivning.

Hvorfor skal jeg vælge Holst, Advokater som mit advokatfirma?

Hovedfokus området hos Holst, Advokater er erhvervslivet, som Holst, Advokater rådgiver inden for alle væsentlige områder. Som moderne advokat virksomhed har Holst, Advokater klientens kommercielle og juridiske interesser i brændpunktet for sit virke, og derfor står du som virksomheds ejer eller juridisk ansvarlig for en organisation stærkt når du vælger at alliere dig med Holst, Advokater på det juridiske område.

Blandt de services, Holst, Advokater tilbyder, er rådgivning inden for arbejds og ansættelses ret, erstatning og forsikring, fast ejendom og entreprise, immaterialret, markedsførings og konkurrence ret, inkasso, international ret, IT og telekommunikation, kapitalmarked, miljø og planret, offentlig ret, kommunal ret og forvaltningsret, persondata, privatret, rekonstruktion og insolvensret, retssager, voldgiftssager og mediering, selskabsret og erhvervsret, skatter og afgifter samt udbud og virksomhedsoverdragelse.

Du kan læse mere, og kontakte Holst, Advokater, via hjemmesiden https://www.holst-law.com/ 

 

Flere Nyheder