Få akut hjælp hos din lokale glarmester

14 april 2020 Astrid Pedersen
Få akut hjælp hos din lokale glarmester

Når du er så uheldig at få smadret en rude i et af husets vinduer eller terrasse døre, er det en fordel at have kontakt til en dygtig glarmester, som kan udbedre skaden hurtigst muligt.

Det samme gør sig gældende for dig som butiks ejer. Der er intet, som i den grad skræmmer kunderne væk som et baldret facade vindue. I denne situation gælder det om at få ruden skiftet ud så hurtigt som muligt. Og så kan du samtidig overveje, om den nye rude skal bestå af ekstra forstærket glas, så skaden ikke gentager sig.

Få hjælp til udskiftning af ruder hos din lokale glarmester

Her kan en dygtig glarmester være til stor hjælp. En faglært glarmester med stor erfaring vil nemlig kunne yde kvalificeret rådgivning omkring valg af vindues glas til såvel private som til erhvervs drivende. Samtidig vil en lokal glarmester hurtigt kunne rykke ud, når skaden er sket, og sørge for afdækning og siden udskiftning af den ødelagte rude. Og så kan du hurtigt komme videre.

Hvor finder jeg en glarmester i Gladsaxe, som kan hjælpe med udskiftning af vindues glas?

Står du således i en situation, hvor du har brug for hurtig udførelse af glarmester arbejde, kan du med fordel kontakte S.E. Glas – i hvert fald hvis du er bosiddende i Gladsaxe, Søborg, Lyngby eller omegn. S.E. Glas er en glarmester virksomhed med base i Søborg, som er ejet og drevet af glarmester Svend Erik Christiansen og hans to sønner.

Hos S.E. Glas er der ikke langt fra tanke til handling, og de dygtige og engagerede medarbejdere rykker hurtigt ud når uheldet er ude. Med S.E. Glas får du således hurtig og effektiv betjening – og det til en aldeles kundevenlig pris!

Du kan få yderligere information, og kontakte S.E. Glas, via hjemmesiden seglas.dk

Flere Nyheder