Erfaren festmusiker i Nordjylland

05 april 2020 Marie Pedersen
Erfaren festmusiker i Nordjylland

For nordjyske Arne Strøm har musikken altid været en stor del af livet. Hans baggrund som musiker går mange år tilbage. Som 8-årig startede han med at spille guitar, og som 13-årig kom han med i et band. Med forældre der begge var meget musikalske, mener Arne selv, at han ikke har interessen fra fremmede. Musikken har, ifølge Arne, båret ham igennem livet, og gjort at han altid har kunnet bevare sit positive livssyn.

Arne har været musiklærer i folkeskolen, så han har altid været glad for at dele musikken med andre. Dette gør han i dag ved at tage ud og spille til private arrangementer som bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, firmafester, byfester og meget mere.

“Tak for at spille til mit livs dans”
– Rikke Blume, januar 2020

Ovenstående kommentar er blot én af mange fra Arnes hjemmeside. Til arrangementer forstår Arne at være fluen på væggen, når det ønskes, men kan også være være en aktiv del af arrangementet, og interagere med gæsterne, når der f.eks. spilles op til dans.

Arne tilbyder et bredt repertoire, og spiller alt fra dæmpet dinnermusik, musik til fællessange og dansemusik. Han spiller musik af både ældre og nyere dato.

Foruden at tage ud til arrangementer, har Arne også versefødderne med sig. Står du derfor og skal bruge en festsang, og er du gået i stå efter én linje af en sang, på melodi “jeg ved en lærkerede”? Så har Arne mere end 45 års erfaring inden for sangskrivning, og har skrevet og komponeret tekster, der har opnået førstepladser på dansktoplister over hele landet.

Arne medbringer sit eget musikudstyr til arrangementer, og kan spille for alt mellem 10 og 150 gæster, og stadig levere fabelagtig lyd og upåklagelig musikalsk kvalitet.

Mangler du én til at spille live musik i Nordjylland, så kontakt Arne på Festmusikeren.dk,

Flere Nyheder