Bliv enig om Gulvafhøvling i Tranbjerg

By:

Måske føler du selv, at du er den i hjemmet i Tranbjerg, der tager de vigtigste beslutninger, og at du ikke altid behøver tage husets andre beboere med på råd, når der skal tages stilling til noget vigtigt eller ske forandringer.

Således kigger du måske ned på dit trægulv i dit hjem i Tranbjerg og beslutter, at det da skal høvles ned.

Familien har måske tidligere tilkendegivet, at gulvet godt kunne trænge til at se flot ud igen.

Men var det lige ensbetydende med, at de ønskede en gulvafhøvling?

Måske kunne det tænkes, at de forestillede sig, man bare nøjedes med at give det en letslibning eller en gulvafslibning via et gulvafslibningsfirma, fordi en gulvafhøvling måske lige var i overkanten, og at de implicit tænkte, at der ikke var behov for så stor en ændring.

Du har dog allerede bestilt en gulvafsliber, som er den håndværker, der også udfører gulvafhøvling, og vedkommende – eller flere, hvis det er et stort gulv – kan så komme ud og besigtige gulvet og bedømme, om der måske vitterligt er nok med en gulvafslibning, eller en gulvafhøvling vitterligt er på sin plads.

Så kan det være, familien alligevel takker dig for, at du bestilte en gulvafsliber, selvom det ikke lige var det, de havde i tankerne, fordi gulvet ellers var ved at være farligt at gå på på grund af slid, splinter og andet, der kan sætte sig i bare tæer og barnefødder.

Men alligevel er det nok for fremtiden godt at konsultere resten af familien om, hvorvidt der skal hives en gulvafsliber ind til at høvle gulvet i Tranbjerg ned.

For hvis der er tale om et stort trægulv, eller gulvet er hårdt medtaget, så kan det godt være, behandlingen kommer til at strække sig over flere dage, og hvis der så skal følges op med en gulvafslibning og en efterbehandling, så må gulvet ikke betrædes i et stykke tid derefter.

Den slags er det meget rart at indberegne i den fælles kalender med resten af familien.