Afhøvling og gulvafslibning af trægulve i Frederikssund

22 oktober 2020 Maria Laugesen

Er du den heldige indehaver af massive trægulve eller plankegulve? Så har du nok opdaget, at selvom de smukke og populære gulve er enormt slidstærke og holdbare, så trænger de en gang imellem til noget vedligehold. Regelmæssig rengøring med de rigtige produkter er selvfølgelig et must for at vedligeholde gulvets sunde og flotte look. Her vil rengøringsvalget og -behovet bl.a. afhænge af, hvordan dine gulve er efterbehandlet.

Men trods flittig rengøring og vedligehold kan et trægulv alligevel blive slidt med årene. Høje hæle, møbler, snavs og fedt sætter sine spor, og med tiden bliver trægulvet misfarvet og dækket med ridser og hakker. 

Heldigvis kan en gulvafslibning nemt og hurtigt friske gulvet op og give dig et trægulv, der er så godt som nyt.

Hvornår kan man bruge gulvafslibning?

Som udgangspunkt kan du bruge gulvafslibning på ethvert planke- og trægulv uanset træsort. Undtagelsen er dog, hvis der har været afhøvlet så mange gange, at træet simpelthen er for tyndt.

Oftest kan en afhøvling anbefales inden slibning, hvis det er muligt. Her kommer man nemlig noget mere i dybden og får fjernet hakker og ridser, der går hele 2-4 mm ned i gulvet. Efterfølgende bruges gulvafslibningen til at sikre den flotte, glatte finish, som vi kender.

Bor du i Frederikssund eller omegn, så møder DBF Gulvservice gerne op hos dig og hjælper dig med at give dit trægulv nyt liv. De tilbyder både afhøvling og gulvafslibning i Frederikssund, og her kan du være sikker på at få en service af højeste kvalitet. Det gælder uanset om køkkenets trægulve skal slibes for at fjerne det værste snavs, eller om stuens plankegulv skal både afhøvles, slibes og lakeres. 

De rådgiver dig baseret på dine specifikke ønsker og behov, så du får det resultat, der egner sig bedst til lige netop dig og dit hjem.

Flere Nyheder